Ana içeriğe atla

Privacy Policy 2019

1. TARAFLAR VE KONU
1.1. Uygulama Kullanıcı Sözleşmesi (“SÖZLEŞME”); Uygulama Sahibi (“İŞLETMECİ”) ile Uygulama Sahibi ile uygulamaları kullanıcılar arasında (“KULLANICI” veya “KULLANICILARI”) İŞLETMECİ’ye ait uygulamasının KULLANICI tarafından kullanımı konusundaki TARAFLAR'ın hak ve yükümlülüklerinin düzenlenmesine yöneliktir. SÖZLEŞME'de İŞLETMECİ ve KULLANICI hep birlikte TARAFLAR olarak adlandırılmışlardır. Şüpheye mahal bırakılmaksızın, İŞLETMECİ tarafından, tamamen kendi kararıyla, zaman zaman yayımlanabilecek tüm güncelleştirmeler bu SÖZLEŞME'ye dahildir ve bu SÖZLEŞME ile birlikte yorumlanacaktır. İŞLETMECİ tarafından, tamamen İŞLETMECİ’nin kararıyla, zaman zaman yayımlanabilecek tüm güncelleştirmeler bu SÖZLEŞME’ye dâhildir.
1.2. Uygulaması, KULLANICI'nın etrafında görmüş olduğu trafik ihlallerini diğer kullanıcılarla paylaşmasını sağlayan bir sosyal sorumluluk uygulamasıdır.
1.3. KULLANICI'nın, cep telefonuna indirmiş olduğu iOS & Android uygulamasını kullanmaya başlaması ile kabul beyanının İŞLETMECİ kayıtlarına geçtiği anda bu SÖZLEŞME kurulmuş ve yürürlüğe girmiştir.
1.4. İŞLETMECİ, hiçbir koşulda, Mobil Uygulamasının kullanımından kaynaklanabilecek herhangi bir kayıp veya hasar dahil, fakat bunlarla kısıtlı olmamak kaydıyla, İçerikten ve Kullanıcı tarafından sunulan yanlış bilgiden sorumlu tutulamaz. KULLANICI işbu SÖZLEŞME'nin altında yer alan “ Kullanıcı Sözleşmesi'ni okudum, kabul ediyorum” maddesini işaretleyip “Devam” düğmesini tıklaması ile işbu SÖZLEŞME'nin bütün hükümleri ile bağlı olduğunu ve bu hükümlere uymayı ve işbu SÖZLEŞME'nin bağlayıcı olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. KULLANICI, bu SÖZLEŞME'yi kabul etmiyorsa, uygulamasını yüklememeli ve kullanmamalıdır. Bir tüzel kişinin yetkilisi adına bu SÖZLEŞME'nin kabul edilmesi, bunu yapmaya yetkili olunduğunu gösterir. Yetkisiz olarak bu SÖZLEŞME'nin kabul edilmesi halinde, bu SÖZLEŞME'de belirlenen yasal yaptırımların sorumluluğu yetkisiz olarak işlem yapmış olan kişi üzerinde olacaktır.

***BÜTÜN HAKLARI SAKLIDIR***

***ALL CONTENTS ARE RESERVED***


2. BEYAN VE TAAHHÜTLER
2.1. KULLANICI, Uygulamasını yürürlükte bulunan tüm ulusal ve uluslararası mevzuata, internet kullanımına ilişkin kural ve yasalara uygun olarak kullanacağını kabul eder.
2.2. KULLANICI, dahil olduğu Uygulamasına, Appstore ve Google Play uygulama dükkanlarından uygulamasını cep telefonlarına yüklemek ve dilediğinde bu mobil uygulamayı açmak suretiyle ulaşabilecektir. İŞLETMECİ, KULLANICI'ya kullanıma ilişkin işbu sözleşme dahilinde tanıdığı hakları değiştirme hakkını saklı tutar.
2.3. KULLANICI, İŞLETMECİ’nin önceden yazılı izni olmaksızın Uygulamayı hiçbir halde kopyalayamaz, transfer edemez, ya da Uygulamayı ve herhangi bir bölümünü başkalarına dağıtamaz; Uygulamanın yazılımına ilişkin ters mühendislik ve değiştirme girişimde bulunamaz, derlemeleri ayıramaz, bileşenlerine bölemez, değiştiremez, satamaz, çalışmalara dayalı türetmeler yapamaz, kaynak kodlarını çıkarma girişiminde bulunamaz.
2.4. KULLANICI, Uygulamasını hukuka aykırı, amacı dışında, hileli veya uygunsuz bir amaç için kullanmayacağını, bu yöndeki bir eyleme katılmayacağını, üçüncü kişilere izin vermeyeceğini ve/veya teşvik etmeyeceğini, belirli zamanlarda revize edildiği şekliyle işbu SÖZLEŞME'yi ihlal edecek bir şekilde hareket etmeyeceğini, işbu SÖZLEŞME ile edinilen hakları üçüncü kişilere kullandırmayacağını işbu SÖZLEŞME ile kabul, beyan ve taahhüt eder.
2.5. KULLANICI, Uygulamasını, tüm veri veya diğer malzemeleri, (a) üçüncü şahısların haklarının (fikri mülkiyet hakları dâhil olup bunlarla sınırlı kalmaksızın) ihlaline veya tecavüzüne neden olacak şekilde veya (b) donanımlar için zararlı veya bozucu olacak şekilde veya (c) üçüncü şahısların bilgisayar/mobil sistemlerine, ağ veya donatılarına zarar verebilecek şekilde göndermek veya iletmek üzere kullanmayacağını kabul eder.



3. HİZMET VE YÜKÜMLÜLÜKLER
3.1. KULLANICI’nın Uygulamasına tüm özellikleriyle kullanabilmesi için güncel ve aktif konumdaki E-mail'inin ve kendi oluşturduğu şifrenin sisteme girişini yapması gerekmektedir.
3.2. KULLANICI, herhangi bir sebeple aşağıdaki durumların ortaya çıkması halinde İŞLETMECİ’nin her hangi bir sorumluluğu olmayacağını ve herhangi bir tazminat talebinde bulunmayacağını kabul ve taahhüt eder:
3.2.1. KULLANICI hatalarından kaynaklanan hata, arıza ve sorunlar;
3.2.2. Kullanmakta olduğu yazılım, donanımların yetersizliği ve/veya arızası sebebiyle Uygulamasında ortaya çıkabilecek sorunlar;
3.2.3. KULLANICI'nın Uygulamasını ve diğer hizmetleri eş zamanlı kullanması durumunda, internet bağlantı hızındaki olası yavaşlamalar ve/veya buna bağlı olarak Uygulamasında ortaya çıkabilecek sorunlar;
3.2.4. İşbu SÖZLEŞME'ye aykırı fiil ve taleplerine bağlı olarak ortaya çıkan uyuşmazlıklar.
3.3. KULLANICI, Uygulamasından yararlanması sırasında İŞLETMECİ tarafından uygulanacak interaktif bilgilendirme, duyuru, hizmet, tanıtım ve reklamların verilmesine muvafakat ettiğini peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder.
3.4. KULLANICI, Uygulamasını bu SÖZLEŞME hükümlerine aykırı kullandığı takdirde, tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu ve bu nedenle ortaya çıkabilecek her türlü zarar ve ziyandan ve üçüncü şahıslar tarafından açılacak her türlü dava, zarar veya ziyan taleplerinden sorumlu olacağını, İŞLETMECİ’nin bu kabil dava, şikayet ve benzeri konularda hiçbir şekilde taraf ve muhatap olmayacağını, SÖZLEŞME hükümlerinin KULLANICI tarafından ihlali nedeniyle, İŞLETMECİ’nin üçüncü şahıslar tarafından açılacak herhangi bir davada taraf addedilerek üçüncü şahıslara herhangi bir tazminat ödemesi veya yükümlülük altına sokulması durumunda, başta ödemiş olduğu tazminat olmak üzere, bundan dolayı uğrayacağı her türlü zararı KULLANICI'ya rücu edebileceğini ve İŞLETMECİ’nin talebi üzerine, ödenmiş olan tazminat, zarar ve masrafları kayıtsız şartsız olarak, defaten ödemeyi gayrı kabulü rücu olarak beyan, kabul ve taahhüt etmiştir.
3.5. Sunulan Hizmetler daima geliştirilmekte olup İŞLETMECİ tarafından sunulan hizmetinin biçim ve niteliği KULLANICI’ya önceden bildirimde bulunulmaksızın zaman zaman değiştirilebilmektedir. Ayrıca, İŞLETMECİ, KULLANICI'ya Hizmetleri (ya da Hizmetlerdeki herhangi bir özelliği) sunmaya (kalıcı ya da geçici olarak) son verebilir. Bu durumda İŞLETMECİ’nin KULLANICI'ya önceden bildirimde bulunma yükümlülüğü bulunmamaktadır.



4. FİKRİ MÜLKİYET
4.1. İŞLETMECİ, uygulaması üzerinde tüm fikri ve/veya sınai mülkiyet haklarının sahibidir. uluslararası anlaşmaların yanısıra, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümlerinin koruması altındadır. Bununla birlikte, 'in 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu hükümleri ile korunabilmesi için İŞLETMECİ tarafından gerekli başvurular yapılmıştır.
4.2. uygulamasında yer alan içerik, görsel ve işitsel unsurlar ve bunların düzenlenmeleri üzerindeki her türlü fikri ve sınai mülkiyet hakkı, aksi açıkça belirtilmediği sürece İŞLETMECİ’ye aittir veya İŞLETMECİ tarafından lisans hakları alınmıştır. Bu bilgiler, İŞLETMECİ’nin yazılı izni olmaksızın dağıtılamaz, kiralanamaz, çoğaltılamaz, değiştirilemez, ticari bir amaçla kullanılamaz. Ancak kaynak gösterilerek alıntı yapılabilir. Uygulamasının kullanılması, İŞLETMECİ tarafından KULLANICI'ya sağlanması, KULLANICI'ya Uygulamasının hiçbir fikri ve sınai mülkiyet hakkının sahipliğini vermez. KULLANICI İŞLETMECİ ve/veya bağlı şirketleri ve yan kuruluşları ve/veya İŞLETMECİ’nin içerik, ortam veya platform tedarikçileri dahil olmak üzere eserler üzerinde hak sahibi üçüncü kişilerin sahip olduğu fikri ve/veya sınai mülkiyet haklarını ihlal edecek faaliyetlerde bulunamaz.
4.3. KULLANICI, Uygulamasını kullanarak göndereceği içerikte KULLANICI’nın sahip olduğu tüm fikri mülkiyet hakları KULLANICI’nın kalır. Ancak, bu durum, Uygulaması kapsamında yer alan unsurların aynı veya benzerleri açısından KULLANICI’ya fikri ve mülkiyet hakkı sağlamaz.
4.4. KULLANICI, Uygulamasını değiştirmemeyi, uyarlamamayı, çevirmemeyi, bu ürün/servisten türev veya işleme eserler hazırlamamayı, bu ürün/servisin düzenini bozmamayı, bu servis kapsamında kullandığı her türlü hizmeti bu SÖZLEŞME dışındaki amaçlar dışında kullanmamayı, değiştirmemeyi, bütünlüğünü bozacak şekilde ters mühendislik yapmamayı ve yayınlamaya teşebbüs etmemeyi kabul eder.
4.5. KULLANICI, Uygulaması kapsamındaki doğrudan ve bağlantılı eserler üzerinde hak sahibi üçüncü şahısların eser üzerindeki haklarını ve telif haklarını, ticaret markaları veya diğer tescil hakları bildirilerini kaldırmamayı, gizlememeyi veya değiştirmemeyi kabul eder.
4.6. KULLANICI işbu SÖZLEŞME uyarınca, Uygulamasının kullanımı sırasında kullanım amaçları dışında kalan, sisteme, içerik, ortam veya platform tedarikçileri dahil olmak üzere eserler üzerinde hak sahibi üçüncü kişilere veya İŞLETMECİ’ye ilişkin öğrenilen gizli bilgileri muhafaza etmeyi, kısmen veya tamamen üçüncü kişilere doğrudan veya dolaylı olarak hiçbir şekilde ifşa etmemeyi veya açıklamamayı kabul eder.



5. SORUMLULUĞUN SINIRLANMASI
5.1. İŞLETMECİ, (a) uygulaması ile sunulan herhangi bir veri sonucunda maruz kalınan kayıp veya hasarlardan veya herhangi bir fotoğraf, yazılım, teçhizat veya verideki hata, hasar ya da bozulmalardan; (b) Uygulamasının KULLANICI tarafından kullanımı neticesinde oluşacak herhangi bir telif hakkı ve mülkiyet haklarının ihlalinden; (c) her trürlü virüs, yazılım arızaları ya da benzeri mekanizmalardan kaynaklanan hasarlarla birlikte, UYGULAMA’daki ve UYGULAMA kapsamındaki içerikteki, bilgideki, yazılımdaki ve UYGULAMA yoluyla sağlanan ya da indirilen hizmetlerdeki ya da uygulamaya girişteki yanlışlardan, hatalardan veya kusurlardan kaynaklanan iş kaybı, çıkar kaybı, itibar kaybı, program ve bilgi kaybı dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmaksızın doğrudan, dolaylı, maddi, manevi zarardan ve yoksun kalınan kardan hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.
5.2. İŞLETMECİ, Uygulaması ile sunduğu her türlü içerik ve servis üzerinde, tamamen kendi takdirinde olmak üzere, değişiklik yapma, kullanım şartlarını değiştirme, uygun görmediği içeriği kaldırma ve/veya ekleme yetkilerine sahiptir ve bu durum KULLANICI'ya herhangi bir tazminat hakkı doğurmayacaktır.
5.3. Uygulamasında İŞLETMECİ’nin kendisinin veya üçüncü kişilerin hizmetleri hakkında reklam ve promosyonlar görüntülenebilir, İŞLETMECİ’ye ait olmayan ve faaliyetleriyle ilgili bulunmayan diğer Web sitelerine yönlendirme yapılabilir. Bu Web sitelerinden herhangi birini ziyaret etmeniz halinde üçüncü kişilerin kullanımında ve aitliğinde olan bu web sitelerinin politika ve uygulamalarından İŞLETMECİ sorumlu değildir.
5.4. Bu Sözleşmede belirtilen internet sitesinin kullanımı sırasında veya sonrasında oluşabilecek herhangi bir performans arızası, hata, eksiklik, kesinti, kusur, işletme ve/veya nakilde gecikme, bilgisayar virüsü ve/veya hat ve/veya sistem arızası sonucu ortaya çıkan doğrudan ya da dolaylı ortaya çıkan zarar, ziyan ve masraflar dâhil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hiçbir zarar ve ziyandan, İŞLETMECİ ve/veya çalışanları, bu tür bir zarar ve ziyan olasılığından haberdar edilmiş olsalar dahi, sorumlu olmazlar.
5.5. KULLANICI’nın Uygulamasının sürüm güncelleştirmesini ve diğer fonksiyonel güncellemeleri zamanında ve/veya doğru biçimde yapmaması (güncellemenin gerçekleşebilmesi için gerekli olan adımları tam olarak yerine getirmemesi) durumunda, KULLANICI’nın karşılaşacağı başta maddi ve/veya manevi ve/veya doğrudan ve/veya dolaylı zararlar olmak üzere, hiçbir zarardan İŞLETMECİ sorumlu değildir.
5.6. KULLANICI’nın Uygulamasını hukuken yasaklanmış bir amaç için veya hukuka aykırı işlerde veya hukuk kurallarına aykırı olarak kullanması nedeniyle ortaya çıkabilecek, başta maddi ve/veya manevi ve/veya doğrudan ve/veya dolaylı zararlar olmak üzere, hiçbir zarardan İŞLETMECİ sorumlu değildir.
5.7. Hukuki yollardan elde edilmeyen veya İŞLETMECİ tarafından piyasaya sürülmemiş bir Uygulamasının kullanımıyla ortaya çıkabilecek başta maddi ve/veya manevi ve/veya doğrudan ve/veya dolaylı zararlar olmak üzere, hiçbir zarardan İŞLETMECİ sorumlu değildir.
5.8. Kurulum aşamasında KULLANICI’ya bildirilen ayarların KULLANICI tarafından değiştirilmesi veya Uygulamasının KULLANICI tarafından devre dışı bırakılması veya programın yanlış kurulumu nedeniyle meydana gelebilecek başta maddi ve/veya manevi ve/veya doğrudan ve/veya dolaylı zararlar olmak üzere, hiçbir zarardan İŞLETMECİ sorumlu değildir.
5.9. Uygulamasının kullanılması ya da kullanımının mümkün olmaması veya erişim sağlanamaması nedeniyle meydana gelebilecek ticari kâr yoksunluğu, ticari işlerin aksaması, bilgilerin/dosyaların/resimlerin kaybolması gibi (ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere) durumlarda veya benzeri durumlarda ortaya çıkabilecek maddi ve/veya manevi ve/veya doğrudan ve/veya dolaylı hiçbir zarardan, kâr kaybından, yoksun kalınan kârdan/gelirden ve cezai sonuçlardan İŞLETMECİ, bağlı kuruluşları, iştirakleri, iş ortakları, tedarikçileri ve lisans verenleri sorumlu değildir.
5.10. İŞLETMECİ, savaş, ayaklanma, grev, doğal afet, internet alt yapısı (servis sağlayıcıların sorumlulukları veya ihmalleri dâhil), teknik sorunlar veya şebeke arızaları, telefon hatları, bilgisayar sistemleri veya yazılım ya da her türlü kanun, düzenleme, iç tüzük, ya da diğer eylem veya mahkeme, devlet veya hükümet temsilciliklerinin iyi çalışmaması da dâhil ve fakat bunlarla sınırlı olmaksızın kendi kontrolü haricinde gerçekleşen her türlü olayın neden olduğu ve SÖZLEŞME’nin hükümlerini uygulamayı erteleyen herhangi bir aksaklıktan sorumlu değildir.
5.11. İŞLETMECİ, SÖZLEŞME’de açıkça belirtilenler dışında ile ilgili hiçbir belirli vaatte bulunmamaktadır. Bu kapsamda, Uygulamasında yer alan içerikler, işlevler, bunların güvenilirliği, kullanılabilirliği ve ihtiyacınızı karşılaması hakkında hiç bir taahhütte bulunulmamaktadır. Bu kapsamda, İŞLETMECİ, Uygulamasında mevcut olan her türlü içerik ve bilginin arızasız, hatasız, kusursuz, virüssüz veya yazılımınızı, verilerinizi ya da cihazınızı değiştirebilecek, silebilecek her türlü şeyden arınmış olduğu hususunda hiçbir garanti vermemektedir.



6. VERİ UYGULAMALARI VE GİZLİLİK POLİTİKASI
6.1. İŞLETMECİ’nin, Gizlilik ve Veri Koruma Politikası bu SÖZLEŞME’nin ayrılmaz bir parçası olup Uygulamasını kullanırken kişisel verilerinizin ne şekilde korunduğunu açıklamaktadır. Uygulamasını kullanarak bu gizlilik politikasının kurallarına tabi olursunuz.
6.2. Uygulamasına giriş yaparken KULLANICI’nın girdiği E-mail adresi doğruluğundan KULLANICI sorumlu olup girilen bilgilerdeki yanlışlıklardan İŞLETMECİ sorumlu değildir.
6.3. İŞLETMECİ, KULLANICI’ya ait kişisel verileri, işbu Sözleşme’nin ayrılmaz bir parçası olan Gizlilik ve Veri Koruma Politikası’nda belirtilen kapsam ve koşullarla sınırlı, belirtilen amaçlarla uyumlu olarak işleyebilecektir. İŞLETMECİ, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bu Kanun’a dayanılarak çıkarılacak ikincil düzenlemelere riayet edeceğini beyan eder. İşbu Sözleşme ile birlikte kabul edilen Gizlilik ve Veri Koruma Politikası uyarınca, KULLANICI, İŞLETMECİ’nin 6698 sayılı Kanun uyarınca yerine getirmesi gereken aydınlatma yükümlülüklerini yerine getirdiğini beyan eder. KULLANICI Gizlilik ve Veri Koruma Politikası kapsamında verilerin kişisel verilerin, 6698 sayılı Kanun’da yer alan hukuki sebeplerin yanında iş geliştirme, reklam faaliyetleri sürdürme, analitik faaliyetler yürütme, hizmet kalitesi sağlama, UYGULAMA’nın operasyonelliğini devam ettirme, izinsiz ve hileli kullanımları tespit etme gibi fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere Politika metninde belirtilen kapsamda işlenebileceğini kabul eder. KULLANICI, kişisel verilerin, İŞLETMECİ’nin, iştiraklerinin ya da bağlı kuruluşlarının, alt kuruluşlarının veya anlaşmalı olduğu hizmet servis sağlayıcılarının tesisi bulunan başka bir ülkede işbu SÖZLEŞME ve Gizlilik ve Veri Koruma Politikası’nda yer alan amaçlarla ve Kişisel Verilerin Korunması Kurumu tarafından çıkarılacak olan düzenlemelere uyumlu olarak saklanabileceğini ve işlenebileceğini kabul eder. İŞLETMECİ, KULLANICI’nın kişisel verilerini, Gizlilik ve Veri Koruma Politikası’nda yer alan amaçlarla ve Kişisel Verilerin Korunması Kurumu tarafından çıkarılacak olan düzenlemelere uyumlu olarak, İŞLETMECİ’nin SÖZLEŞME kapsamındaki hak ve yükümlülüklerini devredebileceği yurt içindeki veya yurt dışındaki üçüncü kişi veya kuruluşa veya grup şirketine aynı koşullarda aktarabilecektir.
6.4. İŞLETMECİ’nin bir iflas, birleşme, devralma, şekil değiştirme veya varlık satışına dahil olması halinde, KULLANICI'nın bilgileri bu işlemin bir parçası olarak satılabilir veya devredilebilir. İşbu Sözleşmedeki taahhütler, yeni kuruluşa devredilen bilgiler için de geçerli olacaktır.



7. ÇEŞİTLİ HÜKÜMLER
7.1. İşbu SÖZLEŞME ve yorumlanması, Türkiye Cumhuriyeti hukukuna tabidir. Taraflar, işbu SÖZLEŞME'nin uygulanmasından doğan uyuşmazlıklar için İstanbul Mahkemelerinin ve İcra Daireleri'nin yetkili olduğunu kabul ederler. İşbu SÖZLEŞME'nin konusu olduğu bir dava neticesinde yetkili mahkeme tarafından, işbu SÖZLEŞME'nin herhangi bir hüküm veya kısmının hükümsüzlüğüne karar verilmesi halinde diğer hüküm ve kısımlar geçerli olur ve yürürlükte kalır.
7.2. İŞLETMECİ, işbu SÖZLEŞME kapsamındaki yükümlülüklerini veya haklarını tamamen kendi takdirinde olmak üzere kısmen veya tamamen başkalarına devir ve temlik edebilir veya alt sözleşme yapabilir.
7.3. İşbu SÖZLEŞME'nin herhangi bir hükmünden feragat, ancak yazılı olduğunda ve İŞLETMECİ tarafından kabul edilirse geçerli olacaktır.
7.4. İŞLETMECİ, uygulamaya ilişkin koşulları, zaman zaman değiştirilebilme hakkını saklı tutar.
7.5. SÖZLEŞME’de düzenlenmeyen hususlarda genel mevzuat hükümleri ve İŞLETMECİ’nin benzeri uygulama ve servisler için yayınladığı kurallar geçerli olacaktır. KULLANICI, SÖZLEŞME’nin tüm hükümleri okuduğunu, içeriğinden haberdar olduğunu ve bilerek kabul ettiğini beyan, kabul ve taahhüt eder.



8. SÖZLEŞMENİN SONA ERMESİ VE FESHİ
8.1. Uygulamasını cihazınızdan geçici veya kalıcı olarak kaldırarak, silerek, SÖZLEŞME ve SÖZLEŞME uyarınca sahip olduğunuz Uygulamasını kullanma hakkınızı geçici veya kalıcı olarak sonlandırabilirsiniz. Bu durumda SÖZLEŞME de kendiliğinden sona erecektir.
8.2. İŞLETMECİ, işbu SÖZLEŞME'yi ve KULLANICI'nın Uygulamasını kullanma yetkisini önceden haber vermeksizin feshetme hakkını saklı tutar.



9. SERVİSİN KAPATILMASI
İŞLETMECİ, Uygulamayı ya da herhangi bir bölümünü, herhangi bir sebepten, herhangi bir zamandan önceden bildirimde bulunmadan veya izin almadan kapatma hakkını saklı tutmaktadır. Uygulamaya gönderilmiş olan herhangi bir İçeriğin ve/veya Sunulan İçeriğin depolanmaması ya da silinmesiyle ilgili olarak, İŞLETMECİ’nin herhangi bir sorumluluğu ya da yükümlülüğü bulunmamaktadır.



10. YÜRÜRLÜK

İşbu SÖZLEŞME'nin Madde 1.3'e göre okunarak KULLANICI tarafından elektronik ortamda yazılı olarak onaylanması durumunda KULLANICI SÖZLEŞME'nin tüm koşullarını kabul etmiş sayılacak ve SÖZLEŞME sözü geçen onay işlemi ile beraber yürürlüğe girecektir. TARAFLAR arasında mutabakata varılmış tüm hususları içeren bu SÖZLEŞME, daha önce TARAFLAR aranızda akdedilmiş yazılı ve sözlü tüm düzenlemelerin yerine geçer.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Destek - Support

Daha fazla destek; Skype =  live:18463b36f196fdbd Mail = @fetihtunay12@gmail.com Instagram = @fetihtunay Facebook = @fetihtunay (English) More support; Skype =  live:18463b36f196fdbd Mail = @fetihtunay12@gmail.com Instagram = @fetihtunay Facebook = @fetihtunay

Support

                     Skype =  live:18463b36f196fdbd                      Mail = @fetihtunay12@gmail.com                      Instagram = @fetihtunay                      Facebook = @fetihtunay